Training, Scholing en Cursussen

Op het gebied van spuitgieten biedt 4Moulding op maat gemaakte training, scholing en cursussen. Volledig gericht op uw processen, materialen, producten en omstandigheden. Het voert te ver om hier een opsomming te geven van de vele mogelijkheden. Neemt u  contact met ons op voor een vrijblijvend en kosteloos oriënterend gesprek.

Hieronder vindt u meer informatie over de trainingssoftware PICAT.

Trainingssoftware PICAT

PTL uit Engeland heeft geavanceerde trainingssoftware ontwikkeld op het gebied van kunststofverwerking. Op het computerscherm wordt een spuitgietmachine getoond. Aan de hand van cases waarbij productafwijkingen worden gesimuleerd kan de cursist tal van machine parameters wijzigen. Zoals bij een echte machine volgt de simulatiesoftware de instelwijzigingen en toont het effect daarvan.

Problemen kunnen zo worden verholpen maar ook toenemen. Met deze software kan iedere cursist individueel worden getraind en de processen leren te onderbouwen. Ook in groepsverband een ideaal training hulpmi2ddel. Deze software kan uitstekend worden gebruikt als aanvulling bij trainingen.

Voor meer informatie over de trainingssoftware ga naar www.mouldshop.nl.

schermafbeelding_picat