mrt 2018

LIAD staat op NPE 2018

NPE 2018

Op 7 tot en met 11 mei 2018 staat LIAD op de NPE 2018. Hier zullen ze o.a. de BlendSave, SpectroSave, ColorSave1000 en ColorSave-Micro tonen. Bezoek LIAD op stand W8063 in de Expo hal.

apr 2017

NE spuitneus siliconen

NE_Spuitneus

Herzog heeft een afsluitbare naaldneus ontwikkeld voor de verwerking van LSR (Liquid Silicon Rubber) en elastomeren. De afsluitnaald wordt tweeweg pneumatisch bediend.

apr 2017

Mouldflo Test Rig

Mouldflo-test-unit-front

Op verzoek van o.a. matrijsbouwers en proefspuiters is een mobiele Mouldflo test unit ontwikkeld. Deze is voorzien van een complete MouldFlo set met daarbij een reservoir en voorraadvat. Alle koelkanalen in nieuwe matrijzen kunnen met de MouldFlo-Rig worden gecontroleerd op…
Lees meer »

jan 2017

Gravimetrisch ColorSave Micro

colorsave micro

De ColorSave-Micro is een gravimetrische doseer unit die speciaal is ontworpen voor zeer kleine producten. Hij heeft een nauwkeurigheid van een enkele korrel. Hij maakt gebruik van een vibrerend kanaal dat alle additieven en alle afmetingen feed rate aan kan,…
Lees meer »

jan 2017

Telweegschaal

telweegschaal_cbc

Telweegschaal gemakkelijk voor het tellen van kleine producten. Een nauwkeurigheid van al vanaf 0,1 gram en een maximaal gewicht tot 48kg.